St.-Christophe

Over ons

Na jaren ervaring in horecazaken als de Linea en de Trompet was het opnieuw aangaan van een uitdaging in de horeca voor Wouter het volgende wat op de planning kwam te staan.

Geboren en getogen op de Poperingseweg, maakte de St Christophe voor Wouter steeds deel uit van zijn verleden. Back to the roots en het vernieuwen van de St Christophe was dan ook de logische volgende stap in zijn verhaal.

“Bij ons is iedereen altijd welkom voor een pint, een glas wijn of frisdrankje, een snack, een hapje of een babbel. Ook voor tal van (sport)verenigingen is St Christophe ondertussen stamlokaal & thuisbasis geworden. Met de St Christophe willen wij iedereen, van jong tot oud, als vriendengroep of familie laten genieten van een zonnig terras, een kindvriendelijke omgeving, een eerlijke, eenvoudige maar kwalitatieve keuken en een aangename sfeer. Het grootste gedeelte van onze gerechten bestaan uit ambachtelijke en lokale producten en worden op houten planken geserveerd.” Onze gerechten kunnen ook steeds meegenomen worden. (take away)